Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Néhány szó rólunk: Startup vállalkozásunk egyedi termékek - például bögre, textiltárgy, kanna, lámpa illetve egyéb dísztárgyak - homokszórásával és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Nagyon szeretjük a különleges táskákat, de bögréket és lámpákat is szívesen alkotunk. Egyéni kérésekkel is foglalkozunk, így ha nem találod meg a Neked megfelelőt, mi szívesen megvalósítjuk elképzeléseidet.

Bögréink különleges gyártástechnológiája: A minta minden esetben az általunk tervezett egyedi, és összetéveszthetetlen Sandblast Design munkája. Általában a megrendelő alapkoncepcióját gondoljuk tovább. Megtervezzük, legyártjuk a legmenőbbet :) A nyers bögrékre úgynevezett homokfúvás technológiával kerülnek az egyedi minták. Ez dióhéjban annyit jelent, hogy a homokszemcséket nagy sebességgel a kerámia felületnek ütköztetjük, ezáltal hol jobban, hol kevésbé a kerámia felülete módosul. Az így kialakított felület struktúrája már csak az alkotóra van bízva: A zománcot épphogy bemattíthatja, vagy akár át is lyukaszthatja az alkotást a homoksugárral. Ettől ilyen különleges, és ezért egyedi. A legnagyobb különbség, hogy nem géppel készül egy "nyomtatott minta" hanem saját grafika alapján, teljes egészében kézzel szobrászkodik az alkotó. Ennek okán két egyforma termékünk nincs. Hasonló, akár pár miliméterre egyező mintákat tudunk tervezni és domborgravírozni, de ez a precizitásunk és odafigyelésünknek köszönhető, nem egy "gépnek".

A futószalagon gyártott termékek bizonyára gyorsabban készülnek el, talán olcsóbbak is, de azoknak nincs lelkük. A mi termékeink szívvel - lélekkel, odafigyeléssel és hozzáértéssel készülnek teljesen kézműves jelleggel.